Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

michaud 
	    	Utilizator

michaud 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 georgetasolo	                   

Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)
	                    georgetasolo	                   

Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)

pop sorin	                   

O cauza aflata in judecare la judecatorie in care parata nu se prezinta, nu depune intampinare...ca si cum nu ar exista. Disparuta, domiciliul necunoscut. ... (vezi toată discuția)
	                    pop sorin	                   

O cauza aflata in judecare la judecatorie in care parata nu se prezinta, nu depune intampinare...ca si cum nu ar exista. Disparuta, domiciliul necunoscut. ... (vezi toată discuția)

Popescu2012	                   

Citare Prin publicare pe portalul instanţelor sau citatia publicată pe portalul instanţelor de judecată? 
1. Ce efecte are citarea/citatia prin ... (vezi toată discuția)
	                    Popescu2012	                   

Citare Prin publicare pe portalul instanţelor sau citatia publicată pe portalul instanţelor de judecată? 
1. Ce efecte are citarea/citatia prin ... (vezi toată discuția)