avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Selectarea clientului
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Selectarea clientului

Un paznic de la supermarket sau sefa se magazin poate sa isi selecteze clientii ? este vorba de magazinul supeco si libric. Daca da in ce conditii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DanCristian199 , utilizator 23:26, 1 Septembrie 2020
Dacă selecția se face pe criterii discriminatorii, nu este legal. Știu că există un mare supermarket care eliberează clienților legitimații pentru accesul în magazin.


Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Dacă selecția se face pe criterii discriminatorii, nu este legal. Știu că există un mare supermarket care eliberează clienților legitimații pentru accesul în magazin.


Discriminarea nu este legala. O firma urmareste profitul ,statul la fel,sa impoziteze venitul unei firme care nu si poate refuza clientii . Trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat ,altfel puteti apela la protectia consumatorului,la Anaf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de selectare a clientelei marsi marsi Buna ziua, As dori sa stiu daca un magazin isi poate rezerva dreptul de a selecta clientela si pe baza a carui motiv? Daca ai fost intr-un magazin de mai ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Selectare clienti in cazul unui magazin (drepturile consumatorului) Soricutza Soricutza as avea si eu o intrebare: un magazin poate sa isi selecteze clientii?poate sa restrictioneze accesul anumitor persoane in incinta acestuia mai ales daca nu ... (vezi toată discuția)