avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi

Conferință: Amnistia fiscală și recalificarea diurnelor. Care este impactul asupra inspecțiilor fiscale și asupra aplicării legislației muncii din România? Lectori: Mazars România. Marți, 17 mai, de la ora 11. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme Start-up Nation
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme Start-up Nation

Buna ziua.
In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service auto. Nu am putut rezolva cu actele terenului si am hotarat sa achizitionez un alt teren. Intre timp anul acesta am facut un credit la Cec Bank pe persoana juridica pentru credit punte, pentru a achizitiona utilajele, mi s-a aprobat si am platit utilajele care trebuie sa ajunga in luna Iunie. Aveam fondurile necesare sa ma apuc de constructie insa a venit pandemia si toti constructorii sunt foarte ocupati si au crescut preturile nesimtit de mult. Din aceasta cauza nu mai am nici o posibilitate de a construi deoarece mi-a depasit bugetul cu mult. Acum nu voi mai putea implementa ca sa iau banii sa platesc creditul punte. Deci pe scurt raman cu credit de 200,000 lei, cu utilajele achizitionate si nu pot nicicum sa fac nimic. BIneinteles ca nu voi putea plati nici creditul. Ce as putea face? Creditul e garantat de fngcimm. Banuiesc ca se va pune sechestru pe utilaje, sau va trebui sa bag firma in insolventa? Ce repercusiuni voi avea eu ca persoana fizica? Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: CalinL , utilizator 13:58, 9 Iunie 2020
Nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie legata de cele de mai sus? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere ionuc1 ionuc1 Buna ziua.Doresc sa demarez o afacere.Este vorba despre o ferma de iepuri.Am inceput sa achizitionez materialul reproductivi,sa construiesc adaposturi.De ... (vezi toată discuția)
Societate turism IancuMario IancuMario Bună seara, Încep prin a spune ca sunt absolut nou în acest domeniu cu experiență 0. Dețin un teren de aproximativ 500 de metri pătrați în Eforie ... (vezi toată discuția)
Constructie ferma piscicola pe pasune AndreiBG AndreiBG Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren extravilan din categoria de folosinta P (pasune) intr-o zona de munte. Pe acest teren vreau sa construiesc o ... (vezi toată discuția)