avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis-persoana cu handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis-persoana cu handicap

Buna ziua. Imi spuneti va rog daca mai exista vreo sansa de preschimbare permis auto pt o persoana in varsta de 57 de ani cu handicap ( picior drept amputat) + boala arteriala periferica+diabet? Anul acesta ii expira permisul si el sustine ca mai poate conduce masina adaptata ( eu nu sunt de acord cu el, pt siguranta traficului rutier ) . Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
Nicolae.1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere pentru persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Sunt persoana cu handicap locomotor, am permis de conducere. In anul 2011 a fost facut un control in judet a tuturor persoanelor cu handicap care ... (vezi toată discuția)
Sunt cu handicap accentuat (picior drept amputat) din luna octombrie. ... Loghin Gheorghe Loghin Gheorghe Sunt cu handicap accentuat (picior drept amputat) din luna octombrie. Am permis de conducere de 30 de ani. Ce trebuie sa fac pentru preschimbare? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Soferi cu handicap locomotor Titimbergio Titimbergio Buna ziua. Detin permis auto categoria B de 3 ani, dar in urma unui accident , acum 1 an jumatate mi a fost amputat piciorul drept. Inca stapanesc bine masina, ... (vezi toată discuția)