avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Meniul zilei pe bf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Meniul zilei pe bf

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire, la care am cautat raspuns dar nu am gasit nimic "negru pe alb", si la care va cer ajutorul...
Un restaurant are "meniul zilei" format din mai multe produse finite. Este ok ca pe bonul fiscal dat clientului sa apara "meniul zilei", sau trebuie sa apara exact produsele care formeaza acest meniu? Intreb pentru ca gestiunea nu se poate scadea folosind termenul global (meniul zilei)...
Problema este ca sefii insista sa mergem pe termenul "global", desi eu (un biet operator date) nu sunt de acord!
De aceea apelez la bunavointa dvs, asteptand un raspuns concret!
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Emitere bon fiscal pentru evenimente riel01 riel01 Daca am un eveniment (nunta) cu 100 de meniuri cand emit bonul fiscal pot scrie \"masa eveniment 1buc x valoarea totala a meniurilor\", sau corect ar fi \" ... (vezi toată discuția)
Cum incasez de la clienti pentru rezervari la un restaurant? SilviuBogdan83 SilviuBogdan83 Buna ziua! Sunt nou aici si nou si in domeniu si am multe nelamuriri. In primul rand as dori si eu daca se poate sa mi explice cineva care este procedura ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara productie BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Care sunt pasii de urmat de la factura de cumparari pana la vanzarea a produsului finit? 1. FACTURA MATERIE PRIMA a).NIR b).BON CONSUM cu ... (vezi toată discuția)