avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondurile asociatiilor de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondurile asociatiilor de proprietari

Buna ziua
Locuiesc intr-un bloc de apartamente ce face parte dintr-o asociatie de proprietari constituita din mai multe astfel de blocuri. Banii proveniti din chiria unui spatiu comun al blocului pot fi folositi exclusiv de catre proprietarii acestui bloc pentru diverse lucrari de amenajare si reparatie ale spatiului comun sau intra in fondul asociatiei si sunt folositi de catre toate blocurile ce constituie asociatia de proprietari? Se poate face un fond separat in care sa intre acesti bani, pentru uzul exclusiv al blocului nostru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:36, 30 Mai 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sumele aferente chiriiei obtinute in urma inchirierii partii comune se depoziteaza in fondul de reparatii al condominiului ,urmand sa fie utilizate strict pentru reparatiile executate la acel condominiu
Disp L nr 196/2018 impune obligatia in sarcina asociatieid e proprietari ca sumele rezultate din inchirere parti comune sa fie depozitate numai in fondul de reparatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie scurgere subsol I.Ro.Nic I.Ro.Nic Buna ziua ! In blocul in care stau , s-a spart scurgerea principala ( apa de ploaie si toalete). Am auzit ca exista la Asociatia de proprietari un fond de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! suntem o asociație de proprietari, formată din ... RicuBz RicuBz Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari, formată din 7 blocuri turn și 10 scări de 4 nivele. Pe acoperișul unui bloc turn se afla amplasata un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cadrul asociatiei avem un bloc cu 10 etaje la parterul ... elevic elevic Buna ziua. In cadrul asociatiei avem un bloc cu 10 etaje la parterul caruia se afla si spatii comerciale.Toti proprietarii si-au instalat centrala termica ... (vezi toată discuția)