avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire teren

Buna ziua,
Bunicul meu a avut un teren in suprafata de 0.48ha ce astazi este folosit de Complexul Energetic Oltenia. Mostenitorii (tata, fratele si bunica) au incercat restituirea acestuia si in 2018 au primit de la Agentia Nationala a Retrocedarilor raspuns negativ cu pozibilitate de recurs dar din pacate ei nu au continuat. Se mai poate face ceva? Se poate relua de la inceput procedura de restituire?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Masuri reparatorii lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai concisa: Bunicul meu (decedat in 2003) a detinut teren sub o termocentrala din Oltenia. In urma cererii de acordare de ... (vezi toată discuția)
Masuri reparatorii - teren zona miniera lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai concisa: Bunicul meu (decedat in 2003) a detinut teren sub o termocentrala din Oltenia. In urma cererii de acordare de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietare - rog raspuns urgent lavinia82 lavinia82 Buna seara, Voi incerca sa fiu cat mai concisa: Bunicul meu (decedat in 2003) a detinut teren sub o termocentrala din Oltenia. In urma cererii de acordare de ... (vezi toată discuția)