Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Anamaria1209 
	    	Utilizator

Anamaria1209 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Anamaria1209 
	    	Utilizator

Anamaria1209 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Menționez ca bunicii mei sunt oameni buni,
Doar bunica mai Trieste și are 87 de ani.
 M-popescu	                   

Buna ziua,am 16 ani împliniți in luna mai,și as dori sa stiu dacă se poate sa merg cât e vacanța de vara la bunicii mei,dacă părinții nu ma lasa. Ma ... (vezi toată discuția)
	                    M-popescu	                   

Buna ziua,am 16 ani împliniți in luna mai,și as dori sa stiu dacă se poate sa merg cât e vacanța de vara la bunicii mei,dacă părinții nu ma lasa. Ma ... (vezi toată discuția)

Ioanaioana2007	                   

Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva luni și vreau să plec de acasă la familia iubitului meu care este și el , tot minor . Înainte ... (vezi toată discuția)
	                    Ioanaioana2007	                   

Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva luni și vreau să plec de acasă la familia iubitului meu care este și el , tot minor . Înainte ... (vezi toată discuția)

Porima Anamaria	                   

Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
	                    Porima Anamaria	                   

Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)