Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Catalinfreewifigratis 
	    	Utilizator

Catalinfreewifigratis 
	    	Utilizator	    

Si terenul acela apartine doar mamei dvs.?
Daca da...mergeti la un notar si va ajuta dumnealui.
Daca nu... dezbateti succesiunea in urma tatalui dvs. ( la notar-daca va intelegeti, daca nu... in instanta) si apoi mama va poate vinde partea ce revine dumneaei.
 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Catalinfreewifigratis 
	    	Utilizator

Catalinfreewifigratis 
	    	Utilizator	    

Trebuie să dezbateti succesiunea după tata.
Declarația de renunțare la mostenire este totală. Deci daca frații dvs renunta, renuntarea priveste absolut tot, nu doar terenul.
Discutați întâi cu frații și în funcție de decizia lor, postati din nou și va spunem care sunt pasii urmatori.
 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

mihay21	                   

buna ziua, am si eu o intrebare. Tatal meu a decedat in urma cu un an, mama ma este in viata si mai am 3 surori si un frate, doar eu locuiesc intr-o casa ... (vezi toată discuția)
	                    mihay21	                   

buna ziua, am si eu o intrebare. Tatal meu a decedat in urma cu un an, mama ma este in viata si mai am 3 surori si un frate, doar eu locuiesc intr-o casa ... (vezi toată discuția)

Marin Alexandru Mihaela	                   

Buna ziua! Parintii mei au decedat iar fratii vor sa mi cedeze un teren pentru a mi face o casa! Care ar fi procedura legala? Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Marin Alexandru Mihaela	                   

Buna ziua! Parintii mei au decedat iar fratii vor sa mi cedeze un teren pentru a mi face o casa! Care ar fi procedura legala? Multumesc! (vezi toată discuția)

Mira_nick	                   

Buna ziua, 
Ma aflu in urmatoarea situatie: mama mea a mostenit casa in care locuia de la bunica (mama ei). A facut toate demersurile necesare si era ... (vezi toată discuția)
	                    Mira_nick	                   

Buna ziua, 
Ma aflu in urmatoarea situatie: mama mea a mostenit casa in care locuia de la bunica (mama ei). A facut toate demersurile necesare si era ... (vezi toată discuția)