avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Rezervari de cazare - Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Rezervari de cazare - Covid

Buna ziua,

In luna februarie am facut o
rezervare tip "inscrieri timpurii",la un hotel din tara, cu scopul de a participa la un festival, care pana la urma era anulat. Cei de la hotel nu ne da voie nici macar sa schimbam data rezervarii, ca politica lor pentru acest tip de rezervare nu ii da voie ( daca faci o anulare la acest tip de rezevare, 100% din suma o sa fie pierduta si nici nu ai posibilitatea de a modifica data rezervarii). Exista ceva cadru legal, in aceasta perioada,conform caruia totusi sa i se dea voie la modificarea datei? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Rezervare pe booking Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Azi am facut o rezervare pe Booking .com si nu am fost atenta ca scria nerambursabil. Am dat datele unui card de credit pe care nu era o suma mare. ... (vezi toată discuția)
Comanda cu rol de contract fraudulos acsaba1977 acsaba1977 Buna ziua, Este vorba de o comanda de prestari servicii (scolarizare) cu caracter de contract, cu obligativitate la plata si penalitati. Iata cum este ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare smi092 smi092 Buna ziua. Am făcut o rezervare pentru o mini vacanta de 1 mai, 3 nopti, platind avansul. Date fiind ce se intampla in lume ( COVID19), am decis să o anulez. ... (vezi toată discuția)