avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Tichete de masa sistate pe motiv de telemunca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Tichete de masa sistate pe motiv de telemunca

Am CIM pe perioada nedeterminată, dar in care nu este vreo referire la tichetele de masa. Erau 20, iar când in luna respectiva era vreo sărbătoare legală, numărul lor scădea cu nr. zilelor de sărbători legale. Însă, de la începutul pandemie, mai bine zis din 18 martie, am fost lăsată să lucrez de acasa, forma aceasta fiind denumită telemunca. Ni s-a comunicat că pe perioada de telemunca nu vom putea primi tichetele de masa (pe card erau). În ultima perioada a lunii mai am lucrat la sediul firmei: inițial cate 4 ore, iar alte 4 de acasa, după care program de 8 ore la firma. Dar nici pentru aceasta perioada nu am primit tichetele de masa. Din data de 3 iunie am primit decizia de preaviz pentru cele 20 zile, firma ajungând să disponibilizeze cativa angajați, printre care și pe mine. As vrea sa stiu daca este vreun articol care stipuleaza ca angajatorul are dreptul sa nu mai dea angajatului respectivele tichete de masa.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Preaviz conform art 65 codul muncii mihaitzab mihaitzab Am nevoie de o informatie si va multumesc in prealabil celor care o veti da. Am fost anuntata ca voi fi disponibilizata conform art 65 codul muncii, urmeaza ... (vezi toată discuția)
Preaviz somaj maryus75 maryus75 buna ziua,va rog ajutati-ma cu un raspuns:deci ma aflu in preavizul de 20 de zile,iar firma mi-a solicitat sa lucrez 10 zile cate 8 ore iar 10 zile sa stau ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa program part time bogdanxy bogdanxy Buna ziua. Odată cu Declanșarea pandemiei in România, compania la care lucrez ne-a modificat CIM la 4 ore pe zi, 80 ore pe săptămâna, pentru funcțiile ... (vezi toată discuția)