avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Petrecere in aer liber cu intrare libera.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Petrecere in aer liber cu intrare libera.

Buna seara as dori sa organizez o petrecere in aer liber cu acees liber ( gratuit, fara bilet) am nevoie de ceva avize sau autorizatii?

Alte discuții în legătură

Petrecere privata in aer liber pe plaja. EdwardBgi EdwardBgi Petrecere privata in aer liber pe plaja. Salut am un srl si as vrea in aceasta vara in iunie sa fac o petrecere privata cu intrare bazata pe bilete, unde se ... (vezi toată discuția)
Organizare petrecere mariusbelean mariusbelean Buna seara! As dori sa organizez o petrecere cu aproximativ 100 de invitati. Locatia petrecerii este terenul meu (petrecere in aer liber), loc aflat la ... (vezi toată discuția)
Petrecere privata in aer liber Eduard C Eduard C Petrecere privata in aer liber. Buna ziua, Doresc ca pe la mijlocul verii (daca vor dispărea restricțiile Covid) sa organizez o petrecere privata doar ... (vezi toată discuția)