avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiul de cotizare

Am 70 ani si sunt pensionar. Am lucrat in tara si in Italia o perioada de timp. Am facut un contract pe perioada cat am lucrat in strainatate cu Casa de Pensii si am platit lunar contributia. As dori sa stiu daca Casa dePensii imi poate elibera ,contra cost daca e necesar, o adeverinta cu cu stagiul meu de contributii, pentru ca ceva nu este in regula.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
ivanvintilica, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributie pentru pensie merimaria merimaria Buna ziua. Sunt pensionara si am 58 ani . In prezent lucrez in strainatate si as dori sa platesc in continuare contributia pentru pensie . 1. Ce ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei din urma si calcularea ei gigeto gigeto Buna ziua,as dori sa stiu daca e posibil sa platesc contributiile pentru pensie pentru anii din urma pentru ca in tara am lucrat doar 11 ani, si am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare completat cu perioada lucrata in strainatate cpecete cpecete Am 60 de ani impliniti şi o vechime în muncă de 25 ani împliniţi, din care 21 de ani grupa II de muncă. De la 45 de ani am lucrat în Italia în diverse ... (vezi toată discuția)