avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pt o proprietate care nu mai este a mea
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pt o proprietate care nu mai este a mea

Buna ziua
In 2011 am vandut un teren in jud Iasi. Acum 2 zile ma trezesc cu o scrisoare"titlu executoriu" pentru impozitul datorat in ultimii 10 ani. Nu era datoria noului proprietar sa inregistreze noua proprietate?
Acum am 15 zile sa fac o contestatie la o instanta judecatoreasca competenta.
Ma puteti indruma va rog ce sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalinpopa2k , utilizator 13:57, 15 Iunie 2020
Buna ziua ! Primul pas ar fi acela de a afla , in detaliu , despre ce sume este vorba , inainte de expirarea termenului inauntrul caruia puteti actiona in instanta . Pasul doi , evident , este acela de a face contestatie la instanta competenta . Succes !

PS Obligatia de a comunica documentul de vanzare-cumparare apartine tuturor persoanelor implicate in aceeasi masura (atat vanzator cat si cumparator) !
Suma o stiu deoarece apare pe titlul executoriu. Nu stiu care ar fi acea instanta competenta la care as putea face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din transferul de proprietate. kat kat Am o mare dilema in legatura cu impozitul pe transferul de imobil. In urma decesului tatalui meu(care era divortat de mama mea), am deschis succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Sunt victima unui abuz judecatoresc? laurentiumsn laurentiumsn Buna ziua, Am o Poprire pe cont cu ordin judecatoresc de care nu am fost instintat sau chemat in instanta, pentru un contract facut cu ERB retail sau asa ceva ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu afp adrianadamian2009 adrianadamian2009 Speta este urmatoarea : Am primit o somatie si un titlu executoriu de la AFP, fara o decizie de calcul accesorii, pentru o suma reprezentand datorie ... (vezi toată discuția)