avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator imobil

Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a primarie sa mai fac o alta scoala ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:04, 21 Aprilie 2021
Da,pana pe 31 dec trebuie sa faceti alte cursuri.Vedeti pe site la primarie ce firme sunt acreditate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc . Mi se pare aberant ...ca si cum diploma de studii superoare nu mai este valabila si trebuie sa fac alta facultate .
Da...dar nu avem ce face.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul a impus prin disp L nr 196/2018 ca valabilitatea atestatului de administrator de imobile este de 4 ani cu posibilitate de reinnoire
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ynocentta,
Nu stiu care este motivul de tot confundati actul/diploma care dovedeste calificarea in meserie (aici administrator de imobile/condominii), document eliberat de o institutie abilitata sa organizeze astfel de cursuri si atestatul eliberat de primarie... Amaratul acesta de atestat o fi el valabil 4 ani, dar un document de calificae, cine sa-i inceteze valabilitatea? Ai muncit, ai invatat, te-ai calificat - gata, incetam orice discutie !

Din cate stiu, dar acum ma grabesc si nu mai stiu unde sa caut, domnii parlamenatri si-au revenit si au incetat cu aberatia... Este buna calificare obtinuta in trecut !
Sfatuiesc pe autorul topicului sa-si vada de treaba in legatura cu calificarea!
Daca vorbim de atestat, da, aici chiar onor primaria va poate shunta, daca va gaseste in neregula si atunci, geaba calificare, daca va retrag ei atestatul - intelegeti ?

Alte discuții în legătură

Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Administrator imobile AnnyaM AnnyaM Buna ziua, In luna aprilie 2017 am obtinut un Certificat de calificare profesionala pentru administrator imobile acreditat de Ministerul muncii si de ... (vezi toată discuția)
Atestatul de administrator condominii alindobre alindobre Conform legii 196/2018, pentru a putea desfasura activitatea de administrare, este necesar ca persoana in cauza sa obtina un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)