avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Un primar nu doreste sa ma angajeze ca asistent social, am toate actele necesare care sa ma autorizeze, iar legea impune o obligatie pentru primar de a ma angaja, eu avand grija de o persoana cu un handicap sever, de gradul 1. Am introdus cererea acum 3 ani, iar primarul nu-si indeplineste obligatia din motive personale, pentru ca a avut un conflict cu o ruda de a mea. Ce as putea face? La cine sa apelez? Se poate incadra fapta lui pe infractiunea ,,abuz in serviciu"? Cui ii pot cere ajutorul fara a apela la instanta de judecata? Pot sa recuperez toate salariile ce mi s-ar fi cuvenit de acum 3 ani? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comedie neagra alina_25 alina_25 O cunostiinta are o verisoara care necesita ajutor permanent fiind incadrata in grad invaliditate 1 cu insotitor ,partea comica este urmatoarea desi ... (vezi toată discuția)
Asistent personal panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin poate fi asistent personal al unei persoane cu handicap rudele de gradul I al respectivei persoane cu handicap? si daca da, care sunt oblibatiile acesteia? (vezi toată discuția)
Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)