avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... E violare de proprietate?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E violare de proprietate?

Locuiesc într-un imobil care s-a dezmembrat și unde eram 5 coproprietari . Acum sunt coproprietar cu fratele meu pe jumătate și am deschis carte funciară pe acel lot și plătim impozitele pe acest imobil rezultat din dezmembrare . Situația este urmatoarea : Pe celălalt lot rezultat este o bucătărie pe care o folosesc încă pentru că nu locuiește încă nimeni acolo și mai am și lucrurile personale necesare . Încă nu s-a tras gard despărțitor între imobile iar apa , canalizarea și rețeaua electrică sunt la comun iar din câte știu eu numărul poștal este încă același . Este posibil să fiu acuzat de încălcarea proprietății sau tulburare de posesie dacă folosesc încă bucătăria aflată pe terenul celuilalt imobil ? Noul cumpărător care este și fiica mea cea mare a menționat o dată dat fiind ceva tensiuni din cauza dezmembrării că nu vrea să mai intru pe terenul ei . Nu am primit vre-o înștiințare oficială sau ceva dar risc cumva să fiu acuzat de ceva în această situație ? Vă mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Dezmembrare si demolare vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Am cumparat, impreuna cu o alta persoana, o casa veche si terenul aferent acesteia. Casa are aproximativ 200 mp si terenul 600mp. Eu detin 1/2 si ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere cu nabadai mirceasasu mirceasasu Am cumparat un teren agricol intravilan de 800 mp intr-o comuna din jud. Brasov, el rezultand impreuna cu alte patru din dezmembrarea unui teren agricol ... (vezi toată discuția)
Drepturi după dezmembrare ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com In urma taxei de succesiune s-a facut dezmembrarea proprietățiii,in urma căreia au rezultat doua loturi si un lot comun,întrebările mele sunt; 1. Pot ... (vezi toată discuția)