avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada permis stare alerta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada permis stare alerta

Bună seara,
În data de 21.o5.2020, am depus actele pentru preschimbare permis conducere străin. Emis în Spania. Dovada permis a fost emisa pana în data de 17.06.2020, data când permisul expira. Nici pana astăzi 25 06.2020, permisul nu mi-a fost intocmit. În starea de urgență valabilitatea documentelor, inclusiv dovada permis se prelungea automat cu pana la 90 zile respectiv 45 zile ptr. Dovada permis.
Întrebarea mea este dacă în stare de alerta se prelungeste automat valabilitătea dovezii permis. Am fost la politie și mi-au spus ca nu mai am voie sa conduc, dovada nu se prelungește. Nu mi-au dat un termen în care o sa întru în posesia noului permis! Ma poate ajuta cineva cu perioada legala de înlocuire a documentului sau dacă valabilitatea dovezii permis se prelungește și în stare de alerta. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie circulatie provizorie expirata dupa starea de urgenta eduarddragomir eduarddragomir Daca autorizatia de circulatie provizorie a expirat imediat dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pe 20 mai 2020, mai pot circula cu masina inca 90 de ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)