avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contestație plata concedii medicale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contestație plata concedii medicale

În urma solicitării făcute către FNUASS pentru plata concediilor medicale (am depus în 10.06.2020), am primit refuz pentru luna ianuarie, pe motiv ca am depus târziu/ depășit termenul de 90 de zile. Având în vedere starea de urgenta generata de covid 19, pot face contestatie asupra deciziei? Exista vreun articol de lege pentru acest aspect?

Alte discuții în legătură

Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata lavinia_45 lavinia_45 Luna trecuta am depus o cerere pentru concediu fara plata-30 zile, motivul fiind unul bine intemeiat. Ma aflu sub tratament cu interferon si nu mi se mai poate ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)