avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensii alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensii alimentare

Buna ziua! Sunt navigator si mi-as dori sa ma ajutati cu articolele de legi care definesc realizarile navigatorilor in sensul de a fi DIURNE cand nu au contract permanent si articolele de lege care sustin ca in cuantumul pensiilor alimentare NU SE IAU IN CALCUL decat salariile NETE CU CARACTER PERMANENT si ca se exclude orice inseamna ore suplimentare, diurnem deplasari, bonusari etc. Multumesc! (Va rog frumos am.nevoie sa imi numiti exact articolele de lege care stipuleaza
cele de mai sus)

Alte discuții în legătură

Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara robertpetrescu robertpetrescu Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul platii unei pensii alimentare unei minore este corect ca instanta sa supuna procentului stabilit , si veniturile ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Gindul Gindul Buna seara. In anul 2010,in urma unui divort cu minori,in care dosar eu am fost in calitate de pirit mi s-a calculat o pensie alimentara pe care o ... (vezi toată discuția)