Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ANULARE ACCESORII
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ANULARE ACCESORII

Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme de aplicare sau pot deja, fara aceste norme de aplicare, sa aplice procedura de anulare a accesoriilor datorate de cetatenii comunelor?

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala la primarii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme ... (vezi toată discuția)
Anularea dobanzilor, penalitatilor la taxe si impozite din cadrul primariilor AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Ordinul nr. 2100/2020 emis de Ministerul Finantelor Publice ce cuprinde norme pentru aplicarea OUG nr. 69/2020 privitoare la anularea dobanzilor, ... (vezi toată discuția)
Care este prima zi de implementare a amnistiei fiscale 2019? ClaudiaL1 ClaudiaL1 Buna ziua, Dupa publicarea pe 5 August 2019 in Monitorul Oficial a OUG 6/2019 privind instituirea unor facilitati fiscale, am fost la ANAF sa depun o cerere ... (vezi toată discuția)