avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat

Buna ziua. Am facut un contract de comodat auto cu cumnata mea. Masina noi am cumparat o insa am trecut o pe numele ei. Acum vrem sa vindem masina ( ea o va vinde legal,, nu noi). Contractul de comodat poate creea piedici? Trebuie mers din nou la notar? Noi nu suntem in tara acum ..

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2020
elizaelena1994, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:28, 5 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Nefiind înregistrat nicăieri și dacă îi inapoiati masina cumnatei, contractul nu creează nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare autovehicul opc25 opc25 eu proprietarul unui auto m-am inteles cu o alta pers din alta localitate sa facem schimb de autovehicule + o diferenta de bani din partea mea. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata prin contract de comodat testu testu Buna seara, Am \\"vandut\\" masina unei persoane prin contract de comodat pe 10 ani facut la un birou de notariat. Azi am observat ca tipul caruia i-am ... (vezi toată discuția)