Buna seara,
In luna normbrie 2019 societatea noastra a cumparat de la o societate din Cluj o cutie de viteza second-hand pretul ei fiind aproape 6500 Ron cu Tva incluzand o garantie de 6 de luni zile
Mentionez ca dupa de am montat cutia pe masina cutia de viteze a inceput sa scoata zgomote.am sunat la ei din nou si mi-au spus ca mi se pare mie.
Zilele acestea cutia a cedat,provocandu-ne si un prejudiciu de aprox 500 euro
Am trimis cutia la ei si mi-au spus ca nu o pot repara in garantie,si ca daca vreau sa mi-o repare ma costa 800 de euro,
Mentionez ca garantia a expirat in aprilie ,iar societatea noastra a reinceput activitatea dupa incetarea starii de urgenta mai exact dupa data de 10 mai ,masina plecand in cursa.
in timpul pandemiei am sunat la ei si nu ni s-a raspuns ,luand in calcul ca oamenii nu muncesc.
Cum am putea proceda sa ne recuperam pierderea? In baza legala cum ar trebui sa proceam ?
Masina second-hand
Ramolore
Buna ziua,
Am cumparat o masina second hand la care am descoperit ca are turbo defect si probleme la cutia de viteze, am cumparat masina de la o firma. ... (vezi toată discuția)
Imprumut
ionut_printi
Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)