avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Retur piese auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Retur piese auto

Buna ziua! Doresc și eu să știu dacă pot refuza ridicarea unor piese auto comandate de către un service pentru mașina mea. Am plătit un avans de 400 lei și piese fiind foarte costisitoare am găsit în altă parte mult mai ieftin și când am sunat azi la service sa le spun ca nu mai doresc sa montez piesele comandate de către ei mi-au spus ca nu se pot face retur și că trebuie să le plătesc în întregime fiind vorba de 2000 lei cum pot proceda în această situatie? Nu prea îmi vine a crede ca piesele nu pot fi returnate odată ce nu am fost nici măcar desfăcute sau ceva de genul.

Alte discuții în legătură

In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs cumparat gresit TudorB TudorB Buna ziua. Am comandat online un telefon mobil de la o firma din Bucuresti si m-am dus sa-l ridic personal de la ei de la sediu. Cand am ajuns acasa, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa in domeniul serviciilor auto samy2011 samy2011 Buna ziua, Doresc sa deschid o firma SRL sau PFA prin care sa ofer servicii de diagnoza si testare auto computerizata (spre ex:citire stergere erori din ... (vezi toată discuția)