avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriptie

Se aplica termenul de prescriptie de 3 ani in situatia in care o vecina a plantat un arbust - forsythia, cu crestere pana la 3 m, la 30 cm de linia de proprietate? Am rugat-o sa dezradacineze arbustul si mi s-a raspuns ca au trecut cei trei ani de cand la plantat.

Alte discuții în legătură

Este reglementatã distanþa minimã dintre casa mea ºi viþa de vie vecinului ? MyEni MyEni Vecinul meu are plantat trei butuci de viţă de vie la 35-40 de cm distanţă de baza casei mele. Problema mare este că din cauza creşterii rădăcinilor, ... (vezi toată discuția)
Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)
Distante legale pentru constructii si plantatii be_onest_1972 be_onest_1972 Buna seara, am descoperit discutii foarte interesante pe acest forum si cu mare bucurie am aflat despre sfaturi foarte utile adresate celor ce si-au expus ... (vezi toată discuția)