avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl cu sediul social la domiciliul propriu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl cu sediul social la domiciliul propriu

Buna ziua, o persoana fizica doreste sa infiinteze o srl cu sediul social la domiciliul propriu situat intr`un apartament in bloc, se va face un contract de comodat pe o camera.
1. Daca activitatea va fi de web design si nu va implica venirea clientilor sau a altor persoane la sediul firmei, mai trebuie acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari?
2. Pretul utilitatilor apartamentului va creste sau nu se va modifica?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 10:41, 22 Iulie 2020
1. da, trebuie; ar putea veni ANAFul, pompierii, DSPul...
2. de regula creste, insa administrarea unui bloc are si scapari
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns. În cazul PFA sau II mai trebuie acordul vecinilor!? Impozitul pe apartament se va mari?
Din cate stiu, la camera de comert nu mai trebuie acest acord. Fiscal, va trebuie delimitare spatiala din suprafata locuintei, si cu acest procent va dati pe cheltuielile SRL-ului toate utilitatile.Pretul in sine stabilit cu regia, nu va creste. La primarie, la fel se face si veti avea alta categorie de impozit, dar aici cred ca suprafata este prea mica(intrebati mai bine)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social cotzo1987 cotzo1987 Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social intr-un apartament, societatea este ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Impozit nou pe apartament interval interval Am un apartament cu 3 camere In urma cu 3 ani am infiintat un SRL cu sediul in acest apartament Obiectul de activitate: web design Sigur ca activitatea o ... (vezi toată discuția)