avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este limita de plata cu numerar, între persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este limita de plata cu numerar, între persoane fizice, pentru achiziția unui autoturism?

Care este limita de plata cu numerar pentru achizitia unui autoturism, intre doua persoane fizice?
Ce se poate folosi ca dovada a platii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 23:19, 22 Iulie 2020
Limita platii/incasarii in numerar intre doua persoane fizice este 50.000 lei. Cat priveste dovada platii eu as face o declaratie comuna a partilor prin care se consemneaza ca cumparatorul (cu date de identificare) a platit si vanzatorul (cu date de identificare) a primit suma de ... in numerar si suma de ... prin banca in contul..., in baza contratului de vanzare cumparare din data de ..., a bunului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
La o vanzare-cumparare imobil, care-i suma minima ce poate fi ... marcel.damaschin marcel.damaschin La o vanzare-cumparare imobil, care-i suma minima ce poate fi platita/declarata primita, cash? Peste 10.000 de euro, trebuie facuta dovada cu extrasul de cont ... (vezi toată discuția)