avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog, un angajat si- a depus demisia la institutie , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog, un angajat si- a depus demisia la institutie , perioada ...

Va rog, un angajat si- a depus demisia la institutie , perioada de preaviz este de 20 de zile pe perioada starii de alerta ( suntem institutie publica, asistenta sociala) ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 25 Iulie 2020
Prin derogare de la prevederile art. 81 alin. (4) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în cazul personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale, termenele de preaviz nu încep să curgă, iar, dacă au început să curgă, se suspendă pe întreaga durată a stării de alertă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajații din sistemul național de apărare își pot inainta ... Derek88 Derek88 Angajații din sistemul național de apărare își pot inainta demisia pe perioada stării de alerta? (vezi toată discuția)
Demisie stare de alerta ivvanka ivvanka Buna ziua, Sunt angajata in sistemul medical public ca registrator medical cu jumatate de norma. Am solicitat incetarea cotractului de munca cu acordul ... (vezi toată discuția)
Demisie stare de alerta adela_11 adela_11 Buna seara. Am nevoie de o parere avizata in următoarea speța: Sunt angajata in sistemul medical public. Anul trecut am fost detasata de catre ISU prin ... (vezi toată discuția)