avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie stare de alerta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie stare de alerta

Buna ziua,
Sunt angajata in sistemul medical public ca registrator medical cu jumatate de norma. Am solicitat incetarea cotractului de munca cu acordul partilor, insa angajatorul nu este de acord deoarece nu are inlocuitor.
Doresc sa inaintez demisia, aceasta isi produce efectele pe durata starii de alerta sau exista o alta cale de a rezolva problema in cauza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 8 Decembrie 2021
Legea 55/2020
Art. 30
Prin derogare de la prevederile art. 81 alin. (4) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în cazul personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale, termenele de preaviz nu încep să curgă, iar, dacă au început să curgă, se suspendă pe întreaga durată a stării de alertă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, un angajat si- a depus demisia la institutie , perioada ... lyly64 lyly64 Va rog, un angajat si- a depus demisia la institutie , perioada de preaviz este de 20 de zile pe perioada starii de alerta ( suntem institutie publica, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt cadru medical, asistent medical. lucrez la un ... cristina2785 cristina2785 Buna ziua. Sunt cadru medical, asistent medical. Lucrez la un spital privat si as vrea sa ma duc la spital de stat. Sefa nu imi accepta demisia pe motivul ... (vezi toată discuția)
Demisie stare de alerta adela_11 adela_11 Buna seara. Am nevoie de o parere avizata in următoarea speța: Sunt angajata in sistemul medical public. Anul trecut am fost detasata de catre ISU prin ... (vezi toată discuția)