avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenda neconcordante intre stat de plata si pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenda neconcordante intre stat de plata si pontaj

Buna ziua,

Stiu ca este subectiva, dar informativ ar fi interesata sa aflu aproximativ cat ar fi amenda maxima ce poate primi o societate pentru neconcordante intre stat de plata si pontaj? Mai exact, in stat de plata apar mai multe ore decat in pontaj, iar plata salariului a fost realizat conform statului de plata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 27 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista amenda pentru o astfel de situatie ... angajatorul poate fi sanctionat contraventional, numai daca in urma controlului ITM nu va pune in concordanta statul de plata si pontajul ca masura trasata de inspectorii ITM..
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm conf art. 23(1) l 108/1999 ayenergymold ayenergymold buna seara,sunt directorul unei societati comerciale,am fost amendat de itm cu suma de 5000 lei,pt netransmiterea prin fax a anexei 3 cu raspunsul la masurile ... (vezi toată discuția)
Amenda itm ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, care este amenda daca la eventual control de la itm lipsesc acte din dosarul de personal, gen fisa postului, diploma studii , certificat nastere ... (vezi toată discuția)
Control itm-amenda-amenintata cu sanctiune andronutza andronutza Buna ziua. Am avut control de la ITM si in urma verificarii pontajului portarilor au descoperit ca in luna octombrie 2010 societatea nu le-a acordat 2 zile ... (vezi toată discuția)