avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda itm

buna ziua,
care este amenda daca la eventual control de la itm lipsesc acte din dosarul de personal, gen fisa postului, diploma studii , certificat nastere etc.
nu am gasit nimic in legislatie legat de lucrul asta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 2 Octombrie 2012
poate de 3500 lei!:-/:fight:
Nu exista niciun act normativ care sa prevada vreo amenda in aceste situatii .. poate daca nu duceti la indeplinire palnul de masuri trasat de catre inspectorii ITM care vin in control, atunci se poate vorbi despre sanctionarea contraventionala a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm conf art. 23(1) l 108/1999 ayenergymold ayenergymold buna seara,sunt directorul unei societati comerciale,am fost amendat de itm cu suma de 5000 lei,pt netransmiterea prin fax a anexei 3 cu raspunsul la masurile ... (vezi toată discuția)
Poate itm-ul sa ia masuri doar impotriva administratorului unei societati??? zamora1984 zamora1984 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu sunt asociat cu inca cineva intr-o societate de productie si suntem ambii administratori 50%. Printre altele ... (vezi toată discuția)
Fise de protectie a muncii elisabeta05 elisabeta05 Cat timp trebuie pastrate fisele de protectie a muncii?Am avut contract pe perioada determinata si nu mi s-a facut protectia muncii , nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)