avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare legata de somaj.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare legata de somaj.

Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. Sunt angajat intr-un lant de cinematografe ce inca se afla inchise din cauza restrictiilor. Am primit somaj tehnic pana la 1 iunie si apoi ne-au trecut la contract suspendat pe motiv de forta majora, iar de la 1 iunie somajul tehnic a fost sistat. Intrebarea mea este daca pot beneficia de somaj normal? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
Radu07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 3 August 2020
Pentru somaj trebuie sa se indeplineasca mai multe conditii, ....detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire in legatura cu somajul tehnic. Radu07 Radu07 Lucrez intr-un lant de cinematografe ce inca se afla sub restrictii din cauza pandemiei. Pe timpul starii de urgenta toti angajatii au primit somaj tehnic. De ... (vezi toată discuția)
Contract de munca temporara Vlade Vlade Buna ziua, Am contract de munca temporara pana n august,cei de la firma m au anuntat ca pot sa mi dea somaj tehnic pana pe 15 mai doar daca sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua/seara! doresc sa primesc o informatie in legatura cu ... Anoniimuss Anoniimuss Buna ziua/seara! Doresc sa primesc o informatie in legatura cu o nelamurire. Momentan lucrez la o firma 8 ore/zi insa in contract sunt trecuta cu 4 ore/zi ... (vezi toată discuția)