avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legalizare constructie casa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legalizare constructie casa

Buna ziua!Socrul meu a mostenit de la tatal lui, un teren pe care era o constructie , mai exact o bucatarie.A demolat acesta bucatarie si a construit o casa fara sa detina o autorizatie de constructie.La un moment dat a incercat sa obtina avizele de la enel si distrigaz dar a fost respeins pe motiva ca terenul pe care ste cosntruita casa, are front stradal 3 m.Intre timp socrul si soacra au murit iar fiul, respectiv sotul meu, a deschis procedura de succesiune, in masa succesoralal fiind trecuta doar bucataria cu terenul aferent.Ne ingrijoareaza faptul ca nu vom putea trece in legalitate constructia respectiva dupa finalizarea succesiunii, avand in vedere dimensiunea frontului stradal.Ne puteti da un sfat referitor la acesta situatie. Ar fi mai bine sa trecem acesta constructie in masa succesorala?

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar fodoretelkaeva fodoretelkaeva A-s dori un raspuns la nelamurirea mea: sotul meu a murit in 24 Feb.2o12. In luna iulie sunt citata la succesiune la notar ca mostenitoare dupa sot. la ... (vezi toată discuția)
Drept civil vali valentina vali valentina Buna ziua,socrul meu a murit acum 3 ani iar soacra mea nu a facut taxa de succesiune pana acum dupa sotul ei ,ei avand impreuna doar pe sotul meu care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea a murit. tatal meu a renuntat la masa ei succesorală... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Mama mea a murit. Tatal meu a renuntat la masa ei succesorala. Eu am devenit mostenitor pe 1/2 teren + 1/2 casa veche + ... (vezi toată discuția)