avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună ziua! Aș avea următoarea întrebare: Ce ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună ziua! Aș avea următoarea întrebare: Ce prevede legislația ...

Bună ziua! Aș avea următoarea întrebare: Ce prevede legislația cu privire la impunerea de către operatorii economici de condiții referitoare la consumul de produse achiziționate din altă parte, în cadrul unităților pe care aceștia le administrează. Am în vedere, de exemplu, plajele concesionate unde, în calitate de client, închiriezi un șezlong, însă ți se impune să consumi în mod exclusiv de la barul aparținând concesionarului plajei, ștrandurile, unde nu ți se permite să intri cu apă/băuturi răcoritoare achiziționate din afară, cluburile etc. În toate situațiile de mai sus ai acces la "infrastructura" și serviciile specifice "unității comerciale", contracost, în baza unui bilet. Nu este normal că fiecare client să aibă libertatea de a consuma băuturi/alimente în perioada în care beneficiază de serviciile pentru care a plătit (vânzarea de băuturi/alimente nu este obiectul principal de activitate al acestor "unități comerciale", precum în cazul restaurantelor), de unde dorește?
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
intrebatorl, utilizator

Alte discuții în legătură

Plaje concesionate? ContSters84764 ContSters84764 sunt o mai veche cunostinta virtuala pe avocatnet.ro si as dori sa ma mai lamuriti cu o problema ; este a treia sau a patra oara in vara asta cand merg pe ... (vezi toată discuția)
Pfa si firma straina Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, as dori sa intreb se poate infiinta un PFA ca ospatar, sa mearga sa lucreze in Franta ca ospatar iar plata sa se faca pe baza de factura catre PFA; ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)