avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, dacă exista un PUZ aprobat pt o anumită ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, dacă exista un PUZ aprobat pt o anumită zona unde ...

Buna ziua, dacă exista un PUZ aprobat pt o anumită zona unde este prevazut ca pe fiecare parcela la care face referire respectivul PUZ sa fie situată o singura casa ( construcție) pe câte o parcela. atunci:
1. In ce condiții se pot construi pe o singura parcela 2 duplexuri?
2. Este legală construcția a 2 duplexuri chiar dacă prin PUZ este aprobat sa fie construit o singura construcție?
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
OPLA, utilizator
Cel mai recent răspuns: OPLA , utilizator 21:57, 11 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie văzut ce spune exact în PUZul aprobat. Dacă sunt case unifamiliale sau duplexuri.
Asa trebuie făcut. Una e una alta e alta. Ce e aprobat trebuie realizat.
Nu se pot confunda lucrurile.
Pe PUZ respectiv este prevazut locuințe unifamiliale D+P+1E, câte una pe parcela.
Totuși pana la urma am înțeles ca pe parcela vecina se dorește a se construi 2 locuințe unifamiliale (deci nu duplexuri) deși puzul prevede pe schița o singura construcție unifamilială.
In aceste condiții este legala construcția a 2 case familiale?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
OPLA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit o casa a cărei autorizație de construire d+p+2e ... mirve mirve Am construit o casa a cărei autorizație de construire D+P+2E a expirat în 2011, iar in timpul construirii am facut podul mai inalt decat era in proiect. ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)