Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

dia27 
	    	Utilizator

dia27 
	    	Utilizator	    

maria.v	                   

M-am angajat pe 01.07.2005 semnand contractul colectiv de munca pe perioada determinata de 3 luni. In a treia saptamana am avut un conflict destul de urat cu o ... (vezi toată discuția)
	                    maria.v	                   

M-am angajat pe 01.07.2005 semnand contractul colectiv de munca pe perioada determinata de 3 luni. In a treia saptamana am avut un conflict destul de urat cu o ... (vezi toată discuția)

roska	                   

Buna ziua,
Mi-am dat si eu demisia de la un angajator cu data de 19 feb.2009 in care am mentionat ca nu pot efectua cele 15 zile preaviz si angajatorul tot ... (vezi toată discuția)
	                    roska	                   

Buna ziua,
Mi-am dat si eu demisia de la un angajator cu data de 19 feb.2009 in care am mentionat ca nu pot efectua cele 15 zile preaviz si angajatorul tot ... (vezi toată discuția)

necunoscator	                   

Pe perioada sarbatorilor legale si a concediului ce si-l ia toata firma (firma se inchide pentru 2 saptamani) in aceasta perioada, se considera perioada de ... (vezi toată discuția)
	                    necunoscator	                   

Pe perioada sarbatorilor legale si a concediului ce si-l ia toata firma (firma se inchide pentru 2 saptamani) in aceasta perioada, se considera perioada de ... (vezi toată discuția)