avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Am o speta din domeniul achizitiilor publice: Daca ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Am o speta din domeniul achizitiilor publice: Daca autoritatea ...

Am o spetii dindomeniul achizitiilor publice:
Daca autoritatea solicita ofertantului sa inlocuieasca un specialist necesar nominalizat cu altul se considera modificarea ofertei sau nu?
Precizez ca totul se intampla pe parrcursul evaluarii ofertelor, si notivul este unul de incompatibilitate și nu unul referitor la nivelul de pregatire sau indeplinirea vreunei cerinte.
Daca autoritatea v-a solicitat inlocuirea specialistului nominalizat, il inlocuiti si nu se va considera oferta ca fiind modificata. Modificarea ofertei reprezinta modificarea unor aspecte principale/criterii esentiale ale ofertei initiale care, prin modificarea acestora, ar putea conduce la un alt rezultat al evaluarii. De exemplu: modificarea pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament datat dupa data declaratiei privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din hg 925/2006 UngureanuElena UngureanuElena In cadrul unei proceduri de atribuire, la deschiderea ofertelor un ofertant a depus o declaratie privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din HG ... (vezi toată discuția)
Drepturile si atributiile evaluatorului in analiza ofertelor Cornelissa Cornelissa In cadrul licitatiilor pe criteriul calitate-pret, de multe ori criteriile stabilite si anuntate pentru analiza ofertelor conduc la concluzia de calitate egala ... (vezi toată discuția)