avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... LEGE nr. 19 din 14 martie 2020privind acordarea unor ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

LEGE nr. 19 din 14 martie 2020privind acordarea unor zile libere ...

LEGE nr. 19 din 14 martie 2020privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ.

Lucrez ca asistenta medicala la un cabinet de medicină de familie CMI nu SRL. Am un copil in vârsta de 11 ani. Pe perioada stării de urgență am lucrat și eu și soțul meu. Locurile de munca nu ne-au permis munca la domiciliu. Contabilitatea spune ca eu nu ma încadrez în prevederile acestei legi. Ce îmi puteți spune, vă rog? Aș putea beneficia de cei 75%?

Alte discuții în legătură

Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Concediu special 2020 anaghincioiu anaghincioiu Buna ziua! Conform Legii nr.19/2020 cu privire la acordarea zilelor libere pentru ingrijire copil, perioada de acordare este doar pana la 03.04? 03-21.04 este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna fortat sau zile libere platite pentru supraveghere copil stare de urgenta picsipoc picsipoc Pe perioada stării de urgenta, o persoana din învățământ din categoria personalului didactic auxiliar sau nedidactic are dreptul sa opteze conform ... (vezi toată discuția)