avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!

Bună ziua! Lucrez ca agent de securitate la firma X din Brașov din 4 ianuarie 2020. Am convenit cu patronul de la început, nu e trecut în contract, să lucrez 4 zile pe săptămână a 12 ore. Am intrat în medical pe 23 iunie până la sfârșitul lui iulie. Înainte cu o zi de a începe munca ma sunat șeful să îmi zică că postul meu, unde lucram, sa ocupat și că mă trimite în altă parte, dar acolo voi lucra 5 zile pe săptămână a 12 ore, dacă îmi convine, dacă nu asta e. De asemenea, de la început am probleme cu el, legat de plata salariului, niciodată nu știu sigur când voi lua salariul. Simt că mă lasă puterile sa lucrez atâtea ore și atâtea zile, nu mă pot înțelege cu el deloc, tot timpul îmi zice că dacă nu îmi convine să plec. Eu am nevoie de asigurare medicala, pentru că am probleme cu genunchii și de ce să îmi dau demisia, cred că mă poate trimite în șomaj, oricum nu ar avea motive, mai ales legate de muncă. Nu vreau decât să lucrez și eu în limita legală, adică să nu muncesc 244 ore pe lună cu 1600 de lei net în mână, nimic în plus
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand ... Frank29 Frank29 Buna ziua ! Lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand aceasta firma s-a inchis in luna iulie 2020 si am trecut pe alta firma cu acelas patron . Eu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea9012 Andreea9012 Buna seara. In urma cu 4 luni am semnat un contract de munca cu un angajator la un program de 8 ore dar eu de 4 luni lucrez cite 12 ore . Nu am vazut si nu mi ... (vezi toată discuția)