avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act pe teren primit in compensare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act pe teren primit in compensare

Buna ziua.

Bunicul meu a pierdut un proces referitor la pamantul agricol care s-a dat inapoi la toata lumea, in anii 90. Practic un consatean a avut castig de cauza cum ca o bucata din pamantul mostenit de bunicul si primit cu act de pa primarie, este de fapt al lui.

Ca urmare a solutiei definitive data la proces, bunicul a primit in compensare o suprafata identica de teren agricol, in alta locatie, pe raza aceleiasi comune. Problema este ca primaria nu i-a facut act pe acel pamant, si ca actul a ramas tot pe suprafata de la vechea locatie.

Cum pot, legal, sa constrang primaria sa modifice actul de proprietate pe noua locatie?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire alex-andru alex-andru mama mea a primit mostenire de la bunicul meu un teren cu casa de 6800mp(5000mp-teren intravilan arabil si 1800mp casa+curte).Ani la rand mama mea a platit un ... (vezi toată discuția)
Acceptare pasiva a mostenirii Marta1234 Marta1234 Parinti divortati din 85. Daca am scos anexa 24(dupa tata mort 2012} de la primarie se considera acceptarea pasiva a mostenirii? Altfel nu aveam cum sa stiu ... (vezi toată discuția)
Succesiune lot teren vladalexgeorge vladalexgeorge Bunica mea se afla intr-o situatie destul de incerta in legatura cu succesiunea unui teren agricol. Treaba sta in felul urmator: tatal ei a avut un lot de ... (vezi toată discuția)