avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o problema in legatura cu subventie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o problema in legatura cu subventie Apia. Eu si ...

Buna ziua,
Am o problema in legatura cu subventie Apia.
Eu si fratele meu avem o mostenire de la parintii, tatal decedat mama in viata, fara succesiune facuta, mosternire privind teren arabil si pasune in suprafata de 10 ha.
Pana anul acesta , 2020, fratele meu a obtinut subventie Apia pe teren, in totalitate, inclusiv actele pt obtinerea subventiei fiind facute pe numele lui, fratelui.
Toate beneficiile de pe subventie i-au revenit fratelui.
Anul acesta i-am cerut, fratelui, partea de subventie cuvenita dar neajugand la un comun acord privind suma ce mi se cuvine, adica jumatate din subventie,(mentionez ca nu i-am cerut/luat niciodata pana acum nici un ban din subventia anuala obtinuta de el si nici de pe teren).

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: daca subvetia a fost facuta pe numele fratelui meu eu nu pot beneficia de jumatate?
In ce conditii se mai poate aplica pt subventie apia, daca terenul nu este impartit, adica fara succesiune intre frati si mama lor?
In cazul in care se ajunge in instanta se poate cere partea din subventie si teren din anii anteriori,

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pt subventia apia aferenta unui teren agricol aleksutzu aleksutzu As dori un sfat legat de urmatoarea problema: Bunicul sotiei mele, cand a decedat, a lasat celor 4 copii ai sai, printre altele, si suprafata de 3 ha teren ... (vezi toată discuția)
Reprezentare copropietar in relatia cu apia mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com Suntem 11 urmasi ai unei pasuni montane de cca 300 ha dobandite de bunicii nostri , punerea in posesie s-a facut pe intreaga suprafata fiind in indiviviziune ... (vezi toată discuția)