avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna!Am facut o rezervare accidentala la o pensiune in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna!Am facut o rezervare accidentala la o pensiune in Franta ...

Buna!Am facut o rezervare accidentala la o pensiune in Franta la 5 min am anulat-o!Banii au fost luati e vb de vreo 700 de lire!Rezervarea e nerambursabila!Oricum nu as fi mers din cauza COVID-19 le-am explicat dar refuza sa imi faca refund!Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Concediu forțat în delegație Nedu Lorena Fenixia Nedu Lorena Fenixia Bună seara. Eu și colegii mei ne aflam în Franța într-o zona a galbena și pana vineri am muncit într-un șantier naval. Menționez ca muncim la o firma ... (vezi toată discuția)