avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul ...

Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul la telefon.?dosarul e pe rol dar încă nu sa dat primul termen? Sunt disperat. Nu știu nimic de copilul meu
Cel mai recent răspuns: rogue , utilizator 15:29, 6 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita pe calea ordonantei presedintiale stabilirea unui program provizoriu de vizitare a minorului (adica la domiciliu sau, plimbari/vacanta, luarea la domiciliul dvs si incluisv contact telefonic cu acesta).

Dosarul se va judeca de urgenta, iar ceea ce va dispune instanta va fi executoriu (poate fi adus la indeplinire inclusiv prin executare silita). Astfel veti putea pastra legatura cu minorul pana la ramanerea definitiva a divortului (care poate dura si 2 an de zile).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificați fosta soție ca dacă în termen de 48 de ore nu va pune în legătură directa cu copilul o sa anunțați politia.
Între timp faceți ordonanță pe program de vizita și anunțați Protecția Copilului ca aveți copilul abuzat emoțional de către mama prin faptul ca va împiedică în mod voit legăturile și îl supune pe acesta la stres și suferință cu scopul de a vatama iremediabil legătură tata-copil.
copilul avand ce varsta?
6 anisori


cris0811 a scris:

copilul avand ce varsta?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa obtineti hotarare judecătorească.
Daca aveti avocat vorbiti cu el sa urgenteze cazul insa astfel de operatiuni juridice necesita costuri suplimentare.
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Program vizita minor 2 ani Marcelpascu Marcelpascu Program vizita minor 2 ani , buna ziua ,am sanse sa obtin un program mai bun de vizita minor ,are 2 ani,momentan am 3 ore pe saptamana cu preluare de acasa ... (vezi toată discuția)
Copilul meu creste fara mine ca asa vrea fosta mea sotie, mai pot face ceva? wakeupdolores wakeupdolores Divortat, custodie comuna, copil mic. Programul zice sa-l iau o data la doua weekenduri de sambata pana duminica. Mama nu l-a lasat niciodata cu mine. ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civilia cipriluca30 cipriluca30 buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul ... (vezi toată discuția)