avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul ...

Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul la telefon.?dosarul e pe rol dar încă nu sa dat primul termen? Sunt disperat. Nu știu nimic de copilul meu
Cel mai recent răspuns: rogue , utilizator 15:29, 6 Octombrie 2020
Cred ca dnl Albu se referea la postarea inițială.

Mulțumesc tuturor pentru intervenții.
Problema este cât se poate de reală și îmi doresc ca alături de alți oameni să pot schimba ceva, pentru ca nimeni să nu mak treacă prin asta. Încă ceva ce nu poți combate și cred ca nu acorda nimeni atenție în instanță e ca dacă unul din părinții alienatori, spune că mersul la psiholog poate traumatiza copilul, atunci nimeni nu intervine. In exemplul meu, am propus, pentru simplul fapt ca mama copilului o ține langa ca nu vrea copilul, sa mearga cu ea la psiholog pentru ajutor si replica a fost tranșanta si evidentă inspre rea voință : considera ca mersul la psiholog e traumatizant si în functie de cum va fi copilul pe viitor, nu exclude aceasta posibilitate; insa între timp nici mie nu-mi permite relația, nici de ajutor nu se cauta. Ce oameni... ce părinți. Cine poate prelua aceste cazuri si sa le dezvăluie in media cu niste campanii de informare asupra populației? Poate reușim sa ne ajutam copiii, viitorul acestei omeniri.

Liliana Gradinaru a scris:

Are ordonanta, cu asta incepe subiectul.

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să solicitați printr-o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale stabilirea unui program de vizitare provizoriu, valabil până la soluționarea dosarului de fond.



Cuvintele ei sunt similare cu ale fostei mele sotii. Trec prin acelasi scenariu. Tot ce va pot sfatui este sa insistati, sa nu cedati teren pentru ca nu se va opri. Nu mai cautati sa o convingeti de nimic, pierdeti timpul. Continuati cu orice cai legale aveti la indemana. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor 2 ani Marcelpascu Marcelpascu Program vizita minor 2 ani , buna ziua ,am sanse sa obtin un program mai bun de vizita minor ,are 2 ani,momentan am 3 ore pe saptamana cu preluare de acasa ... (vezi toată discuția)
Copilul meu creste fara mine ca asa vrea fosta mea sotie, mai pot face ceva? wakeupdolores wakeupdolores Divortat, custodie comuna, copil mic. Programul zice sa-l iau o data la doua weekenduri de sambata pana duminica. Mama nu l-a lasat niciodata cu mine. ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civilia cipriluca30 cipriluca30 buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul ... (vezi toată discuția)