avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum poate beneficia sotia unui marinar de 75% din ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum poate beneficia sotia unui marinar de 75% din salariu ptr ...

Cum poate beneficia sotia unui marinar de 75% din salariu ptr zilele libere solicitate ptr sustinerea unui copil cu dizabilitati daca sotul este plecat in voiaj si nu poate depune declaratia pe proprie raspundere?

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere ptr a sta acasă de la fostul sot Boszy88 Boszy88 Bună ziua, Am și eu o întrebare,sunt divorțată de tata copiilor din 2016, eu lucrez dar acu ca să închis școlile stau acasă cu copii. Îmi trebuie ... (vezi toată discuția)
Divort cu sot plecat la munca in afara catandry catandry Buna ziua! Am decis sa divortez, sotul meu este plecat in voiaj, munceste ca marinar. Se intoarce abia in februarie 2015 si eu nu as vrea sa astept, as dori ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 Ruxandra2204 Ruxandra2204 Buna ziua. Daca eu, mama de copil 2 ani lucrez, si sotul a fost in indemnizatie de copil pana la 2 ani prelungita automat pe perioada de urgenta, dupa perioada ... (vezi toată discuția)