As vrea sa folosesc terenul vecninului meu. Acesta a spus ca mi l-ar vinde dar din ce stie el e pus sub sechestru. Am cerut o informare la ANCPI si are un sechestru asigurator:
"se noteaza masura sechestrului asigurator, asupra imobilului de sub A1 dispus in baza PV de apricare a sechestrului xxxx/2017" eis in dosar penal numarul xxxxx /2017 de IGPR-DGMP - Serv. de Investigatii Economice- Biroul de insvestigatii complexe in limiata sumei de xx.xxx.xxx LEI cf ar 195 alin 5 din Ordinul 700/2014 cu modif si completari ulterioare primvidin Regulam de avizare receptie si inscriere in evidentele de cadastru si publicitate imobiliara emis de Directorul General ANCPI
in favoarea 1) STATUL ROMAN.
Intrebarea mea este.:
a) pot semna cu acesta un document sub semnatura privata (nu la notar) in care ii dau 1000 Eur avans si restul la ridicarea sechestrului?
b)cu aceasta hartie pot folosi terenul (agricol, gen) pana fie se ridica sechestrul sau vinde statul terenul?
a 2a intrebare e daca statul ma intreaba si pe mine ca vecin cand vinde terenul? sau se afiseaza vreundeva aceste licitatii?