avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... programul de vizitare al copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

programul de vizitare al copilului

Am o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Mai intai, vreau sa specific ca divortul si stabilirea programului de vizitare al copilului, s au convenit si pus in practica prin notariat , copilul locuind actualmente cu mama lui, iar eu am urmatorul program de pastrare a legaturilor parintesti cu baietelul meu :un we la mine , unul la fosta sotie,in saptamana in care we ul este la mine il mai vad o dupa amiaza ( 3 ore), in saptamana cand we ul este la fosta sotie, il mai vad trei dupa amiezi( cate 3 ore), o saptamana din mai, una din decembrie , 2 iulie, 2 august si sarbatorile alternativ va mai fi cu mine. Baietelul( sarbatoarea mea), de fiecare data cand este cu mine nu vrea sa se intoarca la mama lui...trebuie sa il conving , explicandu i ca nu am cu cine sa l las , pt ca merg la serviciu....iar cand merg sa il iau, este atat de bucuros... ! Acum vine si intrebarea mea: daca eu merg in instanta, am sanse sa obtin mai mult? Precizez ca baietelul are 3 ani. Va multumesc pt oportunitatea de a ma adresa, pt rabdarea dvs de a citi intrebarea si pt eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:28, 9 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Copilul are nevoie de stabilitate nu de cum bate vântul sau după câte plăceri ii face fiecare părinte. Acum vrea la dumneavoastră mai mult însă să zicem că se muta și peste un an se bucura mai mult la fosta soție ca deh, o sa o vadă mai rar, ce faceți? Schimbați domiciliul din nou?
Aveți un program care chiar va permite sa aveți o legătură autentica cu copilul și sa ii fiți aproape, as zice ca ati complica lucrurile degeaba sa ajungeți în instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti strica o relatie care functioneaza si riscati sa va vedeti copilul si mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! adresez o intrebare legata de programul de vizitare ... aleboghie aleboghie Buna ziua! Adresez o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Sotia mea, a plecat cu copilul la munte, la 200 km de Bucuresti ( unde locuim ... (vezi toată discuția)
Extindere-modificare program de vizita minor driver_host driver_host Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta am obtinut un program de vizitare al copilului minor de 6 ani de genul : \\"2 week-enduri pe luna de sambata ora ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor AnaMaria1220 AnaMaria1220 Buna seara. Am sentinta cu custodie comuna si program de vizita : in fiecare marti, weekendul 1 si 3 de vineri pana duminica, 2 saptamani in vacanta de vara, 1 ... (vezi toată discuția)