Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pot sa ma inscriu la masa credala a RODIPET

pot sa ma inscriu la masa credala a RODIPET daca am avut facute abonamente la publicatii si nu le-am primit incepand cu luna iunie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:07, 20 Decembrie 2009
Sigur ca puteti, dar trebuie sa aveti mai intai o hotarare definitiva si irevocabila, titlu executoriu, pentru o creanta in bani, certa lichida si exigibila.
Da, asa este cum a zis domnul consilier Gabescu.
Dar pana sa aveti hotararea puteti sa faceti cererea si sa faceti dovada cand veti avea hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesele aflate pe rol in momentul in care incep procedurile de insolventa / reorganizare ContSters74938 ContSters74938 Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla pentru cei avizati, dar la care eu nu am reusit sa gasesc raspuns nicaieri. Ce se intampla cu procesele cu ... (vezi toată discuția)
Rodipet joe17 joe17 Scriu pe forum pentru a cere ajutorul dvs intr-o problema legata de institutia la care lucrez. Pana acum 4 luni am avut incheiat un abonament cu cei de la ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala ADELA STROE ADELA STROE am de recuperat o datorie de la o societate aflata in procedura de insolventa. Termenul limita pentru inregistrarea cererii a fost 07.06.2010. Eu am o ... (vezi toată discuția)