Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

raluca_ro 
	    	Utilizator

raluca_ro 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

florypop	                   

In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
	                    florypop	                   

In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)

radu_antonescu	                   

Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
	                    radu_antonescu	                   

Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)

veronica1982	                   

Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent,  dar a aparut un post la Casa de cultura -  contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)
	                    veronica1982	                   

Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent,  dar a aparut un post la Casa de cultura -  contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)