avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Copilul meu împlinește 2 ani in 14 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Copilul meu împlinește 2 ani in 14 decembrie.Cand ...

Buna ziua!Copilul meu împlinește 2 ani in 14 decembrie.Cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani .Cum este cu luna tatălui, pierd o lună, trebuie sa ma întorc mai repede chiar dacă el nu a lucrat si nu are de unde sa isi ia acea lună liberă ?Si la fel daca nu vreau sa iau suplimentul de inserție?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 11 Septembrie 2020
Buna ziua,
Anuntati la primarie/AJPIS ca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de luna ce-i revine si atunci o sa stati acasa pana pe 14 Dec., urmand a incepe munca pe 15.
Sa anuntati aceste aspecte si angajatorului.
daca tatal nu indeplineste conditiile si nici nu doriti stimulent de insertie , in conditiile mentionate mai sus , revenirea la munca se va face in 15.12.2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am nascut in data de 14 .12.2018.intrebarea mea este ... Camelia1412 Camelia1412 Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea mea este cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție ellutza86 ellutza86 Buna ziua, fetita mea va implini in 29 aprilie 2018 2 ani si as dori sa ma intorc la munca mai repede pentru a putea benefici de stimulentul de insertie pana ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc cu o luna mai repede Andreea Ramona 04 Andreea Ramona 04 Bună ziua, În mai anul acesta ar trebui să mă întorc la munca (pentru ca fetita împlinește 2 ani) dar, am fost anunțată ca trebuie să mă întorc cu ... (vezi toată discuția)